Aniversare la Brigada 9 Mecanizata Marasesti. Despre ce este vorba. Ce unitati militare compun fosta Divizie Activa Dobrogea. Cine este comandant (galerie foto)

Joi, 22 Februarie 2018, ora 08:16
123 citiri
Astazi se implinesc 139 de ani de la infiintarea, la Constanta, la 22 februarie 1879, prin Inaltul Decret cu nr. 373, a primei mari structuri a fortelor terestre din aceasta provincie numita "Divizia Activa Dobrogea".

De-a lungul timpului aceasta mare unitate a suferit mai multe transformari si dizlocari din care a rezultat si Divizia 9 Infanterie Marasesti.

In forma actuala Brigada 9 Mecanizata "Marasesti", una din cele mai noi unitati ale Armatei Romaniei, infiintata la 1 octombrie 2009, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.