Apel pe Facebook pentru a ajuta cele doua familii care au ramas fara locuinta la Tortoman. Incendiul a pornit de la joaca unor copii cu focul (galerie foto)

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 23:59
34 citiri
Un anunt umanitar a fost postat in aceasta seara pe Facebook pentru a solicita ajutor pentru cele doua familii din comuna constanteana Tortoman care au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ce un incendiu le-a mistuit locuinta. "In data de 7.09.2017 o casa din comuna Tortoman a luat foc si a ars in totalitate. Presa a scris despre acest incident care a lasat fara locuinta o familie formata din 6 membri, 2 adulti si 4 copii. Este o realitate cruda dar adevarata. Orice ajutor, oricat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.