Apele Romane asteapta citatie de la Eforie: pana atunci, nici un comentariu despre faleze, doar ca administratia locala e de vina!

Sursa: Replica
Joi, 19 Mai 2016, ora 07:46
111 citiri
Dupa ce Primaria Eforie a anuntat ca va da in judecata Apele Romane pentru modul defectuos in care a administrat plajele si falezele din localitate, reprezentantii de la ABADL sunt destul de rezervati in a face comentarii cu privire la posibilitatea unui proces sau la reluarea lucrarilor la falezele din localitate. Acestia au spus ca inca nu au primit nici un fel de instiintare oficiala cu privire la acest lucru si ca pana nu vor primi o citatie de la instanta, nu vor face vreun comentariu. Cat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.