Arimex Comexim 2000 SRL, oficial despre controalele efectuate de comisarii CJCP "Salutam acest control. Nu au fost constatate nereguli grave, ci unele minore"

Luni, 04 Septembrie 2017, ora 05:12
91 citiri
Pentru corecta informare a opiniei publice in ceea ce priveste controlul efectuat de ANPC - CJPC Constanta in data de 30.08.2017, societatea Arimex Comexim 2000 SRL, cea care asigura hrana zilnica a pacientilor internati la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta si la Spitalul Municipal de Boli Infectioase Constanta, a transmis un punct de vedere.

"La acest control, desfasurat in lipsa reprezentantilor societatii noastre, s-au prezentat 12 inspectori, atat de la Autoritatea Nationala Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.