Asigurare pentru raspunderea profesionala a membrilor Consiliului de Administratie al CN APM Constanta si a directorului general (document)

Vineri, 26 Aprilie 2019, ora 05:11
84 citiri
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta este gata sa achite circa 154.000 de lei in vederea asigurarii pentru raspunderea profesionala a membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general (doi ani).

Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse pana pe data de 21.05.2019, ora 15.00, acestea urmand sa fie deschise in aceeasi zi. Cuantumul garantiei de participare este de 1.500 de lei. Ofertantii vor prezenta lista principalelor prestari de servicii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.