Astazi se face receptia plajelor marite, desi sunt gata de la 1 noiembrie. Daca se gasesc probleme, se dau banii inapoi la U.E.?!

Marti, 29 Decembrie 2015, ora 08:04
344 citiri
Austriecii de la Porr Bau si olandezii de la Van Oord au finalizat lucrarile de largire a plajelor constantene inainte de 1 noiembrie. Dar Administratia Bazinala de Apa Dobrogea - Litoral abia astazi este pregatita sa faca receptia, desi mai sunt doar trei zile pana la sfarsitul anului, termenul-limita de finalizare a proiectului. Daca vor fi gasite probleme si mai trebuie executate alte lucrari, nu mai e timp, asa ca ne vom gasi in situatia de a returna o parte din fondurile europene si gasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.