Au inceput pregatirile pentru desfasurarea alegerilor parlamentare! Primarii, obligati sa-si puna la punct sectiile de votare (galerie foto)

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 07:55
98 citiri
A mai ramas o luna si jumatate pana la startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, insa febra viitoarelor alegeri a cuprins deja judetul Constanta. Pe 11 decembrie, toti romanii sunt invitati la vot pentru a decide care vor fi noii alesi ce ne vor reprezenta in Parlamentul Romaniei.

O noutate a alegerilor legislative din acest an este revenirea la scrutinul pe lista, folosit ultima data la alegerile din 2004, in urma unei decizii a Comisiei de Cod Electoral, adoptata in luna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.