Barbatul ranit in accidentul de tren de la Eforie Sud este internat in Spitalul Clinic Judetean Constanta - Sectia Ortopedie

Marti, 01 August 2017, ora 17:12
141 citiri
Barbatul de 87 de ani, ranit in aceasta dimineata in accidentul feroviar ce a avut loc la Eforie Sud este internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgeta Constanta, Sectia Ortopedie.

Conform cadrelor medicale, pacientul a fost diagnosticat cu contuzie pulmonara, traumatism cranio-cerebral inchis si fractura de gamba. Barbatul este constient, starea sa fiind stabila.

Reamintim ca, in aceasta dimineata, in jurul orei 09.45, politistii din cadrul Postului de Politie T.F. - T.N. Agigea au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.