Bilant de sfarsit de an Nicolae Tivilichi, director general al CN APM - "Avem toate sansele sa redeschidem linia Constanta - Istanbul"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 05:11
146 citiri
Nicolae Tivilichi a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul de activitate al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta (CN APMC). Potrivit acestuia, 2017 a fost un an bun pentru companie. "Din punct de vedere financiar, veniturile sunt peste cele prognozate, in crestere cu 9% fata de cele din anul 2017 si 7% fata de cele din anul 2016", a declarat Nicolae Tivilichi. Mai mult, directorul general al CN APM Constanta a prezentat si obiectivele pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.