BREXIT Profesoara romana care munceste de doi ani in Marea Britanie: "Nu simt nicio clipa pericolul ca voi fi expulzata"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Iunie 2016, ora 12:07
49 citiri
Adina Tulbure lucreaza de doi ani in Marea Britanie ca profesor. Spune ca votul de iesire a Marii Britanii din EU a fost dat impotriva elitismului politic si a coruptiei, nu impotriva oamenilor de rand care muncesc indiferent din ce parte a lumi ar veni. "Ma copleseste prezenta la vot. Englezii chiar sunt patrioti. Poate de aceea le merge bine", spune profesoara. Adina Tulbure sune ca nu simte nicio clipa pericolul ca va fi expulata. "Aici locuiesc si traiesc bine si cetateni turci, si chinezi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.