Buticarii, bata-i vina! S-a rupt lantul de iubire intre Primaria Constanta si hotelierii din statiunea Mamaia (galerie foto)

Sambata, 26 Martie 2016, ora 05:14
84 citiri
Conform "traditiei" recent impamantenite la Constanta, hotelul Del Mar a fost, din nou, vineri, gazda intalnirii dintre patronii de hoteluri si restaurante din statiunea Mamaia si din Satul de Vacanta si reprezentantii Primariei Constanta. Tema de discutie a fost acelasi regulament privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in statiunea Mamaia si Satul de Vacanta. Dupa ce la intalnirile precedente, patronii de baruri si restaurante au tinut sus si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.