Camelia Plesca, despre taxa pe informatiile publice de la Medgidia - "Transparenta ar fi prevenit derapajele constatate in atribuirea de contracte"

Luni, 21 Martie 2016, ora 05:15
154 citiri
Dupa ce au trecut peste trei saptamani de cand cotidianul ZIUA de Constanta semnala public lipsa de transparenta practicata la Primaria municipiului Medgidia, consilieri locali au inceput sa se puna la curent cu acest subiect. Pe 25 februarie, va aduceam in atentie faptul ca lipsa de transparenta de la Primaria municipiului Medgidia a fost sesizata la nivel inalt. Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, prin ministrul Violeta Alexandru, arata, in raspunsul unei adrese inaintate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.