Camere video si semafoare noi in intersectii. "Pana la finele anului, va fi o solutie unitara"

   

Intersectiile din municipiul Constanta le-au dat si vor continua sa dea batai de cap soferilor. Din cauza semafoarelor vechi de peste un deceniu si a lipsei sincronizare cu cronometrele, se formeaza cozi si ambuteiaje in trafic. Poate tocmai din acest motiv, in ultimii ani, s-a luat decizia de a fluidiza traficul prin mai multe sensuri giratorii, carekm au luat locul intersectiilor semaforizate. Primarul Constantei ne-a explicatkm de ce vor fi dezafectate toate cronometrele semafoarelor si ce planurikm are pentru viitorul apropiat.
Primarul Decebal Fagadau sustine ca a primit mai multe adrese din partea cetatenilor, inclusiv din partea politistilor, prin care se semnalau neconcordante intre timpi si culoarea semaforului, dar si inlocuirea semaforului pentru relatia la dreapta. Semafoarele din Constanta sunt vechi de peste 15 ani.

"Daca intre culoarea semaforului si cronometru sunt discrepante, cronometrele incurca circulatia. Aveam doua tehnologii diferite. Prima data au fost ...citeste toata stirea
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 05:05
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 72 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Masina DISTRUSA la o spalatorie din Constanta?
sursa foto: get1free.com O constanteanca sustine ca autoturismul i-a fost distrus in cadrul ...
Radarele neinscriptionate si actiunile 'din boscheti', MITURI SPULBERATE de seful de la Rutiera, Gabriel Gioada!
Si-a inceput activitatea in Politie in anul 2007 si de atunci a "calatorit" intre Constanta si ...
Imaginile dezastrului. Cum arata magazinele din Piata Rosie din Constanta dupa incendiul violent de noaptea trecuta (galerie foto-video)
Un incendiu violent a cuprins noaptea trecuta un lant de magazine situate in Piata Rosie, din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor