Cand incepe nebunia? Spatiul public din zona Teatrului National "Oleg Danovski" va fi reamenajat. Ce vrea sa faca aici Primaria Constanta (document)

Luni, 17 Iulie 2017, ora 05:12
144 citiri
Municipiul Constanta anunta consultarea publicului in vederea reamenajarii spatiului public din zona Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski".

In acest sens, Primaria Constanta solicita oferta de pret pentru determinarea valorii estimate a serviciului de elaborare a documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii, inclusiv a documentatiilor pentru obtinerea de avize, a studiilor topo, geo si a expertizei tehnice, conform caietului de sarcini si temei de proiectare. Data-limita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.