Cat costa intretinerea tehnica a autospecialelor din dotarea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu Constanta SA (document)

Marti, 23 Iulie 2019, ora 05:12
91 citiri
Societatea Nationala Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta SA va achita 1800.000 lei pentru intretinerea tehnica a autospecialelor dn dotare. In acest sens, va fi organizata si desfasurata o procedura de achizitie publica pentru atribuirea contractului "Servicii de intretinere tehnica si reparatii curente pentru autospecialele si utilajele aeroportuare din dotare".

Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse pana pe data de 05.08.2019, ora 15:00, urmand sa fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.