Catalin Grasa, singurul candidat la functia de manager, recunoaste ca Spitalul Judetean Constanta are probleme. Ce solutii propune (document)

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 05:18
176 citiri
Pe site-ul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta a fost publicat proiectul de management al singurului candidat admis la concursul pentru ocuparea functiei de manager, Catalin Grasa.

Intre 22 si 26 aprilie 2017, persoanele interesate pot adresa intrebari candidatilor in legatura cu proiectul lor de management. Sustinerea proiectului de management de catre candidati este programata pentru 27 aprilie 2017. Ulterior, pe 28 aprilie 2017, vor fi afisate rezultatele acestei probe. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.