Ce asteapta investitorii de la noul Minister al Turismului: "Statiunile de interes national sa nu mai ajunga niste cartiere de blocuri"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 21:01
34 citiri
Patronatele din turism asteapta de la Ministerul Turismului o strategie de promovare si reglementari care sa le ajute sa-si pastreze angajatii. Investitorii isi pun sperantele in noul for condus de constanteanul Mircea Titus Dobre, parlamentar care i-a sustinut in demersul impozitului forfetar. Investitorii din turism saluta infiintarea unui minister de resort, de la care asteapta masuri care sa duca la dezvoltarea acestui domeniu. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) ofera si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.