Ce au descoperit voluntarii Mare Nostrum pe plajele litorale: "reprezinta un pericol pentru oameni si pentru vietuitoare"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 17:22
78 citiri
Peste 24.000 de deseuri au fost gasite de reprezentantii ONG Mare Nostrum pe plajele litoralului romanesc in aceasta toamna, cel mai murdar sector de plaja fiind cel din Constanta, iar cele mai curate in Costinesti, Corbu si Mamaia Nord. ONG Mare Nostrum a transmis, printr-un comunicat, ca a monitorizat in luna octombrie aproape 2 la suta din totalul portiunilor de plaja de pe litoralul romanesc. "In urma sesiunilor de monitorizare au fost identificate 24.101 deseuri din material polimeric ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.