Ce DEZASTRU ar produce un seism mare in Constanta. Specialistii avertizeaza: "Multe scoli si gradinite, in cladiri cu risc"

Joi, 25 August 2016, ora 05:04
114 citiri
Gandul unui cutremur mare tulbura somnul multor constanteni, mai ales cand vad la televizor cate nenorociri se intampla in alte zone. Unii locuiesc in case vechi, altii in blocuri ceausiste, unde s-au spart pereti si s-au facut modificari la structura de rezistenta, dar nici cei care stau in blocuri noi nu dorm prea linistiti, avand in vedere cum se construieste in ziua de azi.

Desi am trecut prin cateva zgaltieturi si sperieturi, in ultimii ani, am fost norocosi sa nu numaram victime, ci doar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber