Ce salarii pot castiga romanii pe litoral in 2018. "Leafa poate ajunge la 6.000 de lei vara, cu tips-ul care le ramane integral"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Aprilie 2018, ora 16:44
86 citiri
Patronatele din industria turismului spun ca jumatate din locurile de munca disponibile pe litoralul romanesc nu sunt ocupate, desi mai sunt cateva zile pana la debutul oficial al sezonului estival. Potentialii viitori angajati se plang de conditii proaste, munca multa si salarii mici. Aproximativ 5.000 de locuri de munca in industria turistica de pe litoralul romanesc sunt neocupate cu cateva zile inainte de 1 Mai, data la care se vor deschide majoritatea spatiilor de cazare, restaurante si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.