Cele mai periculoase droguri vandute in cluburi. Pontul unui barman din Vama Veche: "Aveti grija unde va lasati paharul!"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Mai 2018, ora 14:01
75 citiri
Profesionisti cu experienta in bransa, care vor ca distractia in barurile lor sa contina si amintiri frumoase, nu doar mahmureala, fac cateva recomandari celor care vor sa se distreze "fara limite". Acestia vorbesc despre drogurile recreationale si despre atentia cu care trebuie sa-ti pazesti paharul cand esti in club. "Pentru ca, pentru unii, distractie inseamna sa iei o 'boaba' sau un 'timbru', se impune sa luam atitudine pentru prevenirea extinderii acestui fenomen. Ne desfasuram activitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.