Celebrul chitarist Kurt Cobain, al trupei Nirvana, ar fi implinit 50 de ani. Una din chitarele sale a fost scoasa la vanzare pe eBay

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 08:17
118 citiri
Astazi, Kurt Donald Cobain ar fi implinit 50 de ani de la nastere. Cobain (n. 20 februarie 1967 - d. 5 aprilie 1994) a fost un cantaret, chitarist si compozitor in formatia de muzica rock Nirvana, originara din Seattle, potrivit wikipedia.

S-a nascut in Aberdeen, Washington si a avut parte de o copilarie dificila, la care a facut referire in unele cantece si interviuri.
Cunoscut pentru versurile sale abrazive si tulburatoare, precum si pentru registrul vocii, Cobain este considerat unul din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.