Central Apartments, proiectul inceput de Westhouse Group In locul unui ansamblu rezidential de lux, niste ruine de cosmar (galerie foto+video+document)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 05:15
133 citiri
O macara care atarna, amenintator, de cativa ani, deasupra unei constructii lasate in paragina. Niste panouri de gard care se chinuie sa ascunda mizeria cu uratenia lor, mai multe gaini si un... ponei. Cam acesta este tabloul recent al unui proiect ce trebuia sa fie unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din inima Constantei. Oamenii din zona ne-au alertat, speriati de faptul ca acea macara inca este in picioare, stand amenintator deasupra tuturor. Ei spun ca de mai bine de sase ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.