Cercetarea arheologica de la fosta fabrica de paine Dobrogea s-a incheiat. Ce au descoperit specialistii in istorie din Constanta (galerie foto)

Joi, 24 August 2017, ora 05:12
168 citiri
In aceasta vara, in santierul organizat pe locul fostului magazin Dobrogea de la ICIL, unde se lucra la ridicarea unui nou centru comercial, au descins mai multi arheologi. Specialistii de la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta au inceput cercetarea arheologica a vestigiilor descoperite in santier.

In acest context, a fost emisa Autorizatia pentru cercetare arheologica preventiva nr. 136 din 31.05.2017, pentru beneficiarul lucrarilor Lidl Romania SCS. In conformitate cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.