Cere-i deputatului tau sa opreasca tavalugul din Sanatate! Managerii de spitale, numiti pe criterii politice? (document)

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 05:19
46 citiri
Actiunile intreprinse in ultimele luni pentru reforma in sistemul sanitar sunt pe cale sa se spulbere in urmatoarea perioada. Ordonanta a fost respinsa de Senat si urmeaza sa fie analizata si admisa (sau respinsa) de Camera Deputatilor.

Una dintre masurile care, odata stopate si modificate, vor arunca din nou in aer sistemul de sanatate este revenirea la controlul politic al sistemului sanitar. Mai exact, parlamentarii sunt chemati sa se pronunte in legatura cu revenirea la vechile prevederi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.