CJC plateste aproape 60.000 de euro pentru o masina de teren. Furnizorul construieste un complex de birouri in municipiul Constanta!

Marti, 07 Mai 2019, ora 05:11
95 citiri
Consiliul Judetean Constanta a atribuit prin procedura simplificata un contract de furnizare autovehicul 4x4 pentru teren accidentat necesar activitatilor specifice ce se vor desfasura pe toata durata de implementare a proiectului "Monitorizarea si protejarea in comun a mediului inconjurator in Bazinul Marii Negre".

Obiectul achizitiei publice il reprezinta achizitia unui autovehicul 4x4 pentru teren accidentat, finantat prin Programul Transfrontalier Operational Comun Bazinul Marii Negre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.