Clipe de groaza pentru un pacient in Spitalul Judetean. "Am fost batut, legat de pat si injurat". Reactia medicului: "Era agresiv"

Vineri, 12 August 2016, ora 05:04
185 citiri
Un pacient internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" sustine ca a fost batut si maltratat de un agent de paza, din cadrul spitalului, la ordinul unui medic, pentru simplul fapt ca a refuzat tratamentul.

Paul G. este internat la Spitalul Judetean cu o pancreatita, potrivit medicilor care il ingrijesc. Pacientul sustine ca medicul care era de garda, marti seara, 9 august, dr. Murat Sevghin, este autorul moral al unui atac asupra lui, al unor "acte violente de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber