Compania Midia Marine Terminal implineste zece ani de activitate "Remarcam o evolutie importanta - peste 32 de milioane de tone de titei, transferate prin Terminalul Marin de la Marea Neagra" (galerie foto+video)

Luni, 26 Iunie 2017, ora 05:12
126 citiri
Compania Midia Marine Terminal implineste zece ani de activitate, cu reusite semnificative dobandite in urma unei activitati complexe. Pentru a marca aceasta evolutie si a o expune publicului, a fost organizata o conferinta de presa, sustinuta de Catalin Dumitru, vicepresedinte senior al KMG International, si Ioan Taus, director general al companiei Midia Maritime Terminal (MMT).

In acest context, compania se bucura indeosebi de progresul remarcat, care consta in transferarea a 32 de milioane ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.