Concluziile USR dupa audienta cu Dancila si Toader "Modificarile recente ale legislatiei penale nu sunt oportune si vor pune in pericol siguranta nationala!"

Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 05:11
56 citiri
Reprezentantii USR au sustinut ieri, declaratii de presa, dupa audienta in regim de urgenta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a discuta despre planul Guvernului de a modifica prin ordonanta de urgenta Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Acestia au sustinut ca "nu exista nicio urgenta pentru a modifica legislatia penala prin OUG, ambele coduri trebuie dezbatute in Parlament, asa cum este normal intr-un stat democratic. Uniunea Europeana si in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.