Consilierii din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului. Care este scopul

   

Alesii locali din Medgidia au fost convocati, zilele trecute, in sedinta extraordinara de indata, pentru a analiza si vota proiectul de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului local de venituri si cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017.
Proiectul a fost votat in unanimitate de catre consilierii prezenti in sala. Potrivit reprezentantilor administratiei publice locale, rectificarea este necesara in vederea realizarii proiectului "Sprijin pregatitor pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare locala zona marginalizata Medgidia", in cadrul Programului Operational Capital Uman (POCU) prin includerea in bugetul de dezvoltare a sumei de 220.738 lei cu TVA, din care 2.973 lei reprezinta cofinantarea Unitatii Administrativ Teritoriale Medgidia.

"Contractul de finantare nr. POCU 85/5/1/105472 a fost semnat la 30 august 2017 intre MDRAPFE si UAT Medgidia avand ca obiect implementarea proiectului mai sus mentionat, ce se va derula pe o perioada de sase luni. Obiectivul ...citeste toata stirea
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 35 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
LOVITURA TERIBILA pentru Victor Maxim! De ce nu-l mai lasa Primaria Constanta sa organizeze Revelion 2018 si i-a facut si plangere penala!
Victor Maxim (sursa foto Facebook) A fost frenezie in tot judetul cand Primaria Constanta si ...
Partidul lui Tariceanu da 'lovitura' in Portul Constanta: a pus director intr-o institutie din Ministerul Transporturilor
ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, nu se mai poate plange ca nu are nici un om pe ...
Logan facut PRAF la Eforie! Proprietarul a innebunit de nervi - VIDEO
Un batran din Constanta a avut o surpriza neplacuta duminica dimineata. Cand a iesit din imobil, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor