Consilierul lui IPS Teodosie a fost filmat in timpul unei partide de sex cu o prostituata, iar o fata bisericeasca se ocupa de traficul de droguri

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Martie 2015, ora 10:26
463 citiri
Parintele Ciprian Stoichin, consilierul cu numarul 2 al Arhiepiscopului Tomisului, a fost santajat de doi teologi cu o filmare in care aparea in timpul unei partide de amor cu o prostituata.
Oamenii Bisericii erau chemati la sfestanie acasa la femeie, apoi erau cinstiti cu bautura. Cand preotii erau aghesmuiti bine, enoriasa intretinea cu ei relatii sexuale.
In scurt timp, preotii se confruntau cu urmarile. Erau contactati de doi tineri teologi, Marcel Marin si Ionut Picu, care le cereau bani, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.