Consiliul Judetean l-a dat in judecata pe Nicusor Constantinescu. Cati bani vrea sa recupereze CJC de la fostul presedinte (rechizitorii)

Marti, 09 August 2016, ora 05:12
47 citiri
Nicusor Daniel Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in prezent aflat in detentie, a fost chemat la judecata de... Consiliul Judetean Constanta, institutie pe care a condus-o timp de mai multi ani.

Potrivit reprezentantilor CJC, actiunea Consiliului Judetean are ca scop recuperarea sumei de 1.522.723 de lei, reprezentand amenzi aplicate de diverse instante in mai multe dosare civile, unde Consiliul Judetean Constanta condus de Nicusor Daniel Constantinescu s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.