Consiliul Local Constanta A DAT CU PICIORUL unei intelegeri pentru o datorie EXORBITANTA! POLARIS, gata sa jupoaie Primaria Constanta!

Sursa: Replica
Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 16:52
92 citiri
Consilierii locali au respins, astazi, cu 11 voturi pentru, 3 impotriva si 11 abtineri proiectul de hotarare pentru aprobarea tarifelor pentru activitatea specifica serviciului de salubrizare in vederea punerii in executare a Sentintei civile nr. 2605/2012 c.a., pronuntata de Tribunalul Iasi in dosarul nr. 1560/118/2012 si pentru aprobarea incheierii tranzactiei judiciare dintre municipiul Constanta si POLARIS M. HOLDING SRL, in scopul stingerii litigiului ce formeaza obiectul dosarului civil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.