Constanteanul care a ramas fara masina din parcare si actele din camera de hotel ACUZA Politia bulgara ca e mana in mana cu hotii!

Sursa: Replica
Joi, 23 Februarie 2017, ora 07:42
139 citiri
Un constantean a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita prea curand. Pregatit sa incheie o vacanta in Bulgaria, acesta s-a trezit pus in fata unei situatii socante: ia masina de unde nu-i! Insa, ce e de-a dreptul desprins din peliculele gen "Poltergeist" se leaga de faptul ca, in acelasi timp, si-a gasit si bagajele din camera rascolite, iar din ele lipsea, culmea!, fix borseta cu actele vehiculului. Totul s-a intamplat duminica, 19 februarie, a.c., iar victima crede ca masina i-a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.