Constanteni pacaliti de un fals producator. Produse alimentare vandute ca fiind traditionale de un comerciant din parcarea Kaufland Constanta (galerie foto+video)

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 17:12
164 citiri
Comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Constanta au efectuat astazi, in urma unei sesizari, un control la un chiosc amplasat in parcarea Hipermarketului Kaufland din zona ICIL Constanta.

Comerciantul a afisat ca ar vinde numai produse traditionale dar, comisarii CJPC au constatat ca mare parte din marfa scoasa la vanzare provenea din fabrici specializate. Mai exact, pe taraba din parcarea Kaufland scrie ca se comercializeaza "Produse traditionale Romanesti din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.