Controversa de la Bac 2016. Romanul psihologic, o enigma a Ministerului Educatiei: "E vina ministerului alienat si senil, care n-a facut o reforma serioasa"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 17:05
117 citiri
Spatiul public este iarasi impartit de opiniile contradictorii ale profesorilor care le-au predat elevilor o materie neclarificata de Ministerul Educatiei. Discutii aprinse, atat in lumea elevilor, a profesorilor de liceu, dar si in mediul academic, au inceput odata cu proba scrisa la Limba si Literatura Romana, examen sustinut luni, pe marginea romanului psihologic. De luni, de la proba scrisa de Romana a examenului de Bacalaureat 2016, Ministerul Educatiei nu a fost in stare sa clarifice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.