Costica Zelca a pierdut Navodariul "Probabil ca cei de la ABADL s-au speriat ca au vazut DNA-ul prin curte si au vrut sa fie mai catolici decat Papa"

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 05:15
117 citiri
Cu licitatia pentru plajele din Navodari incheiate, unul dintre marii perdanti ai "loteriei ofertelor", Costica Zelca, este nemultumit de respingerea ofertelor sale. Acesta a formulat deja contestatii la Administratia Bazinala Dobrogea - Litoral si asteapta rezultatele, intrucat considera ca a fost respins pe nedrept.

"Este pentru prima oara cand particip la licitatie si vreau sa va spun ca este o situatie anormala, pentru ca, in prima faza, noi ne-am calificat", a declarat Costica Zelca. Mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.