Cronici pe bune Gloria Jean's Coffees Constanta, cafeneaua care inghesuie, la propriu, o traditie de zeci de ani (galerie foto)

Luni, 20 Februarie 2017, ora 07:58
105 citiri
Ce port acum, atarnat in mana inghetata, m-ar fi promovat cel putin la grad de chiabur, in vremurile apuse, cand uscam sacosele pe calorifere! Nici n-ar fi contat ca punga pe care o tin, cu toata durerea celor 26 de lei cheltuiti in miez de luna, duce in ea o frumusete de cheese cake, ce-o sa imi dea peste cap numarul de calorii ingerate azi.

Nu strica faptul ca acum, cand salariul e un vis frumos, eu port intre baierele pungii mele lucioase asa pilule de serotonina. Intr-o lume in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.