Cum a fost furat un turist roman in Bulgaria. "Spui ca nu ti se poate intampla tie, iar cand se intampla realizezi cat de urat este"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Mai 2018, ora 11:11
117 citiri
Vacanta de 1 Mai s-a terminat, iar turistii care au ales sa petreaca zilele libere in strainatate s-au intors acasa. Unii au ales sa relateze experientele neplacute prin care au trecut. Claudiu Stamate este din Mangalia si a ales sa petreaca zilele libere cu familia si prietenii in Turcia. Doar ca pe drumul de intoarcere au avut de tranzitat Bulgaria. In seara zilei de marti, 1 mai, turistii au ajuns in Varna unde s-a petrecut incidentul nedorit, relatat de Claudiu pe contul sau de Facebook. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.