Cum a sfarsit in chinuri nava-scoala Neptun, mandria flotei romanesti. "Unii voiau sa se imbogateasca rapid si a fost data in gestiune"

Sursa: Adevarul
Sambata, 27 Mai 2017, ora 20:14
425 citiri
Nava-scoala Neptun, pe care mai multe generatii de studenti au invatat tainele meseriei de marinar, a avut un sfarsit asemanator cu al altor nave din flota Romaniei: a fost taiata la fier vechi. Vasul care poarta numele zeului marii, Neptun, a fost construit in anul 1976 intr-un santier din Polonia, in cadrul Consiliului de Ajutor Economic Reciproc (CAER), o organizatie creata sub tutela URSS, din care faceau parte mai multe tari socialiste din Europa Centrala si de Est. Nava era conceputa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.