Cum ii fila Securitatea pe turistii romani si straini veniti pe Litoral si in Bucovina: "Ii serveste pe strainii ca pe niste conti, iar noi salivam uitandu-ne la ei"

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 04:04
58 citiri
Pentru supravegherea turistilor romani si straini, sistemul de opresiune al Securitatii montase sisteme de ascultare si de filmare in majoritatea hotelurilor, corespondenta era interceptata, iar ghizii fusesera racolati ca informatori. Fiecare turist strain care era suspect avea o "umbra" pe urmele sale. Pentru Securitate, orice strain era un posibil spion sau ziarist sub acoperire, care ar fi facut public traiul din Romania necosmetizata. Litoralul romanesc gemea de turisti romani si straini ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.