Cum se descurca acum investitorul care a demascat la DNA caracatita PSD din Constanta: "In Romania, coruptia este generata chiar de institutiile statului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 18:51
146 citiri
"E numai din cauza lui Turbatu, care a facut plangeri peste plangeri", a strigat Constantinescu pe drumul scurt dintre DNA Bucuresti si dubita care-l ducea in arest.
Turbatu, al carui nume s-a transformat in renume printre functionarii carora le da de furca, a crezut sincer, ca majoritatea opiniei publice, ca sistemul corupt pe care l-a denuntat are zilele pe terminate. Dar atata vreme cat in institutii sunt marionete care inca reactioneaza la comenzile tartorilor aflati sau nu dupa gratii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.