Damu Fudulea, inspector Antifrauda, si Mihai Perifan, de la Protectia Consumatorilor, arestati la domiciliu (rechizitoriu)

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 05:10
181 citiri
Aflati in stare de arest preventiv din data de 21 martie, Mihai Perifan, fostul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta, si Damu Fudulea, inspector in cadrul ANAF - Directia Generala Antifrauda, au fost pusi in libertate.

Ieri, Curtea de Apel Constanta a decis ca cei doi sa fie scosi din spatele gratiilor si plasati in arest la domiciliu. Hotararea este definitiva si a fost luata, potrivit unor surse avocatesti, de judecatoarea Valentina Boboc. Pe durata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.