Date despre starea de sanatate a generalului Catalin Bahneanu de la Baza Aeriana Fetesti si a soferului sau accidentati la Stefan cel Mare-judetul Constanta (galerie foto)

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 21:15
108 citiri
Un tragic accident de circulatie a avut loc in data de 25 ianuarie 2017, in jurul orei 12.30 pe DN 22 C in apropiere de localitatea Stefan cel Mare din judetul Constanta. Doua persoane au murit pe loc in urma leziunilor si traumatismelor suferite, iar alte doua au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu traumatisme grave. Printre cei raniti se afla si comandantul Bazei Aeriene 86 Fetesti "Gheorghe Mociornita", generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, care, dupa ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.