Decebal Fagadau: "Problema trecerii Scolii 6 la Scoala 30 este rezolvata. Nu se face". Gabriela Bucovala: "Cand voi avea ceva de comunicat o voi face. La revedere"

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 17:10
259 citiri
Nervi intinsi la maximum la Scoala Gheorghe Esiteica. Profesorii au intrat in greva japoneza, iar sute de parinti au fost alaturi de ei. Cu totii sunt nemultumiti de faptul ca Scoala 6 a fost propusa sa devina structura a scolii lor.

"Este exclus ca consilierii PSD, indiferent de pozitia pe care au avut-o in comisie, sa ia o asemenea hotarare. Scoala 30 trebuie sa ramana cel putin ce este in momentul de fata, adica un centru de excelenta. Scoala 6 trece prin anumite probleme si sunt convins ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.