DEGRINGOLADA IN PNL CONSTANTA! Rezeanu: Incurc afacerile imobiliare ale lui Boroianu; Boroianu: Rezeanu are probleme la cap!

Sursa: Replica
Joi, 30 Martie 2017, ora 16:56
76 citiri
Lucrurile s-au precipitat in PNL Constanta! Romeo Rezeanu se simte atacat de colegii de partid pentru ca i-ar incurca in afacerile imobiliare din zona Tomis Plus si Boreal. Consilierul a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta pe 30 martie ca a fost acuzat de colegul Robert Boroianu ca pierd voturile investitorilor imobiliari din zonele mentionate din cauza anchetei care este in desfasurare. Mai mult, Rezeanu puncteaza clar ca una din "victime" este chiar Boroianu, care are un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.