Delegatie chineza in vizita la Constanta. Intalnire la varful conducerii politice si administrative. Vezi declaratiile oficialilor (galerie foto)

Sambata, 15 Iulie 2017, ora 23:59
169 citiri
Partidul Social Democrat Constanta a primit astazi vizita delegatiei oficiale a Chinei, aflata pentru cateva zile in Romania.

E.S. Liu Yunshan, membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al PCC, a venit la Constanta insotit de Ambasadorul R.P. Chineze in Romania, E.S. Xu Feihong.

Oaspetii au vizitat Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din comuna Cumpana, ocazie cu care au subliniat importanta relatiilor de prietenie romano-chineza, dar si o expozitie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.