Demers pentru sistemul sanitar Senatorul Moga ii cere premierului Ciolos construirea Spitalului Regional de Urgenta Constanta (documente)

Vineri, 20 Mai 2016, ora 05:13
98 citiri
Inca din anul 2005, se tot discuta despre posibilitatea construirii unui spital regional la Constanta. La vremea respectiva, fostul deputat PSD Corneliu Dida declara ca grupul parlamentar de Constanta "nu prea este luat in seama la Bucuresti" si sustinea ca infiintarea unei unitati spitalicesti regionale nu se va concretiza.

Spitalul urma sa fie realizat pe un teren de sapte hectare din zona Km 4-5, care apartine Ministerului Apararii Nationale. Unitatea, care ar fi fost cea mai mare din zona, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.