Deputatul anunta ca guvernatorul va mai sta inca doi ani in fruntea BNR Turcescu (PMP) - "Azi aflam, surpriza, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu!"

Marti, 25 Iunie 2019, ora 05:12
89 citiri
Coalitia PSD-ALDE il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Mugur Isarescu este guvernatorul de banca centrala cu cea mai mare vechime in functie la nivel mondial, dupa Revolutie mandatul sau intrerupandu-se doar pentru 11 luni, in perioada decembrie 1999 - noiembrie 2000, cand a fost premier.

Mugur Isarescu este sustinut de PSD si ALDE pentru un mandat la sefia BNR, a declarat ieri si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, propunerea in Coalitie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.