Deputatul USR Stelian Ion stie de ce este Tariceanu relaxat "Dosarul pare mort ca urmare a iminentei prescrieri a raspunderii penale!" (document)

Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 05:11
126 citiri
Orice ar dispune Senatul cu privire la solicitarea venita din partea DNA de incepere a urmaririi penale pentru luare de mita, Calin Popescu Tariceanu nu are motive serioase de ingrijorare, este de parere deputatul USR de Constanta Stelian Ion.

Acesta considera ca "Tariceanu nu se teme, nu pentru ca pesedistii l-ar lasa balta si ar vota impotriva solicitarii DNA, sau pentru ca ar fi nevinovat (deocamdata se bucura de prezumtia de nevinovatie), ci pentru ca, impreuna cu Liviu Dragnea, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.